torsdag 1 januari 2009

Nyår fortsatte



Efter lunch gjorde alla vad de ville så Andreas han sov en stund :)

Barnen tittade på film eller spelade PS3 och vi andra vuxna spelade kort.

Det var roligt, jag har nu lärt mig ett nytt spel, Canasta, hoppas jag kan spela det snart igen så jag inte hinner glömma!!! På kvällen gjorde vi oss iordning lite och sedan var det dags att börja på årets 3-rätters komponerad av Catharina och Patrik.

Jenny och Patrik stod för förrätten som var en skaldjurscocktail på toast med avokado och romsås. Det var helt ok, med tanke på att skaldjur faktiskt inte är min grej alls. Stackars Patrik han satt och skalade räkor hur länge som helst, och Jenny hos stod och slet med hummrar som inte verkade vilja som hon ville. Jag gjorde efterrätt som jag inte kommer ihåg vad den hette och aldrig varken gjort eller smakat, men jag gjorde som jag blev tillsagd och det blev ok. Jag tror att den formen som inte var anpassad för mjölk-allergiker var mycket godare för där var både mjölk- och vit choklad i den...... Det var frukt med riven choklad i ugnen serverad med vaniljglass. Andreas och Catharina var ansvariga för huvudrätten och det blev ryggbiff med hasselbackspotatis och en god grönsaksröra. Måste säga att maten blev väldigt bra, och vinet var också väldans gott, Villa Sandahl, genomgående vitt vin passade mig utomordentligt bra :)

Hela kvällen gick i mat och rakternas tecken. En hel massa ABBA-singstar lyckades vi också trycka in, och inte att förglömma Rasmus träningspass. Han måste ha träningsvärk i magen som han höll på. Jag somnade när jag nattade Maia vid kvart i två-tiden och tydligen skickade Andreas Rasmus i säng vid halv 3. Papporna var tydligen inte alls trötta utan satt uppe till halv sju, efter en skogpromenad i totalt mörker. Vi väckte dom vid 12-tiden med grytlock :)

1 kommentar:

A sa...

Låter som en härlig nyårsafton! Jag spelar gärna Canasta med dig, men behöver nog friska upp minnet lite för det var grymt länge sedan jag spelade senast!